PESHOLLAND

Speel mee in de drukste Pro Evolution Soccer online toernooien van Nederland en wordt gratis lid van de grootste PES Gemeenschap

Meld je aan en doe mee!

Algemene Richtlijnen

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ons en heb je interesse om mee te spelen met de Divisies.  Als deelnemer wordt er wel het een en ander van je verwacht. Om de competities te doen slagen en het voor iedereen leuk te houden hebben we daarom een aantal belangrijke regels opgesteld die gelden voor de gehele community en alle leagues.

Blijf te allen tijde sportief

We verliezen allemaal weleens en hoe onterecht ook of geflatteerd. Verliezen hoort erbij. Wrijf het er als winnaar dus niet te dik in en stel je sportief op als verliezer.

Verkeerde teamkeuze

Wanneer een deelnemer in je league speelt met een team wat niet in is ingedeeld in het teamthema waarmee de league eigenlijk gespeeld dient te worden licht dan de organisatie in en speel geen wedstrijd tegen deze tegenstander. In dat geval wordt de speler verwijderd uit de league en dient hij een nieuw geldig team te kiezen.

Verbroken verbinding: moedwillig

Het is zeer ongewenst en ongepast gedrag wanneer je bij een (grote) achterstand de verbinding verbreekt.  Dit heeft namelijk grote consequenties voor de stand. Behalve dat de uitslag wordt beïnvloed kan in het slechtste geval de winst aan de verkeerde partij worden toegekend. Daarnaast is het gewoon het onsportiefste wat je kunt doen in een league.
Consequentie: De deelnemer zal uit de betreffende Divisie worden verwijderd. Alle gespeelde wedstrijden van de betreffende speler zullen ongeldig worden verklaard.

Verbroken verbinding: overmacht

Indien een wedstrijd zal worden onderbroken door een verbroken verbinding dan zal het systeem van Pro Evolution Soccer zelf een maatregel nemen. Deze kunnen zijn:
- Speler met verbroken verbinding verliest met 3-0
- Wedstrijd moet worden overgespeeld.

Indien het community league systeem van Pes2013 een beslissing van hierboven neem dan zal deze worden gerespecteerd en in de stand worden verwerkt.
Indien het community league systeem van Pes2013 een foute beslissing neemt, door bijvoorbeeld de speler met de verbroken verbinding de overwinning toe te wijzen, dan zal dit aan het einde van de league handmatig worden verrekend.

Stoppen in League periode

Wanneer een speler zelf te kennen geeft niet meer verder te willen spelen dan wordt deze speler verwijderd uit de league en tellen alle gespeelde wedstrijden van de betreffende speler niet meer mee. De speler wordt vervangen door een speler op de wachtlijst. Indien de speler die aangeeft te stoppen met spelen meer dan 12 wedstrijden heeft gespeeld dan blijft de speler in de league en tellen de punten wel mee.

Uitnodigingen weigeren / ontwijken

Indien een speler aantoonbaar en bewust tegenstanders ontwijkt of uitnodigingen niet accepteert om zodoende de stand in zin voordeel te beïnvloeden dan kan behoud de organisatie zich het recht op te treden t.o.v. de betreffende speler.

Vakantie of andere prioriteiten

Indien een speler op vakantie gaat of andere verplichtingen heeft in een leagueperiode dan kan het begrijpelijk lastig zijn om (al) je wedstrijden te spelen. In dat geval is het misschien beter een seizoen over te slaan en de volgende maan weer mee te spelen.

Puntentelling competities:

Bij winst ontvang je 3 punten, gelijkspel 1 punt en verlies 0 punten. Indien een team wordt verwijderd uit de competitie vanwege disconnecten of het niet uitspelen van zijn wedstrijden dan tellen alle wedstrijden gespeeld door dit team niet meer mee voor de stand in de betreffende league.
Er wordt in de puntentelling van de divisies geen extra rekening gehouden met het aantal gespeelde wedstrijden of activiteit op het forum. De ranking die het systeem van Pes2013 aangeeft is doorslaggevend na eventuele correcties als mogelijk gevolg van een van de bovenstaande punten.

De 10 richtlijnen van PESHOLLAND om het voor iedereen gezellig te houden!

1. Behandel iedereen met respect. Zo wil je zelf ook behandeld worden;
2. Een speler die bewust disconnect, wordt zonder pardon uit alle competities van PESHOLLAND verwijderd.
3. Het sturen van beledigende teksten via de Xbox is niet toegestaan. Mocht je dit overkomen, stuur dit bericht door naar iFury xP of MrNRG1982.
Die ondernemen actie na overleg met de moderators.
4. Het beledigen van spelers op het forum, door middel van flaming, negatieve posts, zwart maken van medespelers/ forumgebruikers, wordt bestraft met een ban van het forum;
5. Bij vermoedens van vals spel, dan wel “cheaten’, moet de gedupeerde speler onmiddellijk iFury xP of MrNRG1982 een privebericht sturen (op het forum dan wel Xbox) met de omschrijving van de situatie.
Zij zullen samen met de andere moderators actie ondernemen;
6. Tijdens Community leagues of cups dienen alle wedstrijden binnen twee weken gespeeld te zijn.
Elke nieuwe speler zal alle andere spelers toevoegen als “friend” om de continuatie van het toernooi te waarborgen;
7. Het gebruik maken van de ‘free kick cheat’ is te bepalen door elke speler zelf.
De moderators raden het aan dit echter niet te doen om “ophef” te voor komen;
8. Het ‘vertragen’ van het spel wordt gezien als storend, en is niet gewenst binnen PESHOLLAND.
Mocht dit gebeuren, meld dit aan Mano_Moker, iFury xP of MrNRG1982 die actie zullen ondernemen;
9. Als deelnemer aan de Community Leagues of cups, moet je status altijd op “online” staan als je inlogged op de Xbox.
Bovendien moet je alle berichten van PESHOLLAND spelers/ deelnemers op Xbox , beantwoorden.
Dus ook als je geen tijd/zin hebt om te spelen gewoon even wat sturen zodat je de ander niet laat wachten!
10. Onthoud dat PESHOLLAND is opgezet door enthousiaste mensen, met eigen financiën en voor het PLEZIER is gemaakt.

Het hebben van lol is een must binnen PESHOLLAND.
Pro Evolution Soccer blijft een spel!