PESHOLLAND

Speel mee in de drukste Pro Evolution Soccer online toernooien van Nederland en wordt gratis lid van de grootste PES Gemeenschap

Meld je aan en doe mee!

Pes Holland

Pesholland is de grootste PES community van Nederland. Praat in het forum over PES, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tricks, en speel online toernooien en leagues tegen andere Nederlandse Pes spelers.

PES is weer terug! PES2016 was de beste Pes sinds vele jaren en kreeg betere ratings in de media dan FIFA16. Door middel van ons forum is het mogelijk om in community verband toernooien en leagues te organiseren.

Sinds PES 2016 worden ook speciale online Kampioenschappen op www.Pesholland.nl gehouden. De Pesholland Masterleague Online!
Pes Holland nodigt daarom alle Nederlandse en Belgische Pes Spelers uit om lid te worden van Pes Holland op Facebook om zodoende het straks in competitieverband tegen elkaar op te nemen, maar ook om in een ware transfermarkt onderling te handelen in unieke spelers met de speciale PHF munteenheid (Pesholland Florijnen).
DEELNAME IS GRATIS!

De beste spelers van de community komen in het team van de Pesholland Clan, waarmee internationaal de strijd wordt aangegaan met andere clans en communities.