PESHOLLAND

Speel mee in de drukste Pro Evolution Soccer online toernooien van Nederland en wordt gratis lid van de grootste PES Gemeenschap

Meld je aan en doe mee!

PESHOLLAND MASTERLEAGUE ONLINE GROOT SUCCES

Geschreven op 21 January 2016 door Mano in PES 2016, Pes Holland

Wie mist Master League Online?

Pesholland startte dit jaar voor zijn 5-jarig jubileum met een speciale online ‪#‎PES2016‬ competitie, waarmee je gratis in community verband met elkaar zal spelen en dealen met spelers om jouw ideale team te creëren! Het is een enorm succes en er spelen elke maand 56 verslaafde deelnemers mee en er worden elke transferperiode spraakmakende moves gemaakt door de deelnemers. Pesholland Masterleague Online is de beste game mode die er is.

De deelnemers krijgen namelijk nu een team vol met toegewezen spelers (gegenereerd door onze partners bij www.pesdb.net ). De gemiddelde rating van de beste 11 spelers van dit start team is 78 en er worden clubnamen onderverdeeld naar keuzelijsten die we voor de start zullen inventariseren bij de deelnemers. De deelnemer past zijn verkregen team qua spelers aan bij het kopje transfers in Team Edit Mode, slaat het team op en volgt de instructies op zodat hij met dit team online kan spelen in de player lobbies tegen de andere Pesholland leden in competitieverband.

Transfermarkt
Pesholland heeft een heuze transfermarkt opzetten in het forum, waarin er halverwege en aan het eind van het seizoen onderling gehandeld kan worden onderling voor spelers. Ook zal Mino Raiola in deze twee periodes speciale spelers aanbieden in het forum, zodat er met hem persoonlijk via prive bericht of openbaar in het forum onderhandeld kan worden voor de aankoopt van deze spelers.

Pesholland Florijnen
Pesholland creëert een speciale Pesholland munteenheid(Pesholland Florijnen) en verdeelt een startsom onder de deelnemers. Per wedstrijd kan men Pesholland florijnen winnen. Natuurlijk verdient men meer als men wint, dan als men gelijkspeelt of verliest. Wees niet bang, de betere spelers die hoger op de ranking staan, verdienen in verhouding minder volgens een formule die gebaseerd is op de pesholland (algehele) ranking. Hoe beter de deelnemer zijn positie in de ranking en hoe beter de spelers van de deelnemers zijn, des te hoger de gages. Het is met deze formule onmogelijk om een teamgemiddelde van 85 spelerrating te behouden, zeker als je niet alles wint.

Balans van de competitie
De balans tussen goede en slechtere spelers, zal dus in de kosten/baten worden rechtgetrokken waar mogelijk.
Bijvoorbeeld, een goede speler uit divisie 1 koopt van Mino Raiola de speler Zlatan Ibrahimovic, het teamgemiddelde gaat daardoor met 2 punten omhoog. Dan zal deze deelnemer dat meteen voelen in de spelergages en verdiensten.
Als de deelnemer zijn gages niet kan betalen in de eerstvolgende periode, zal Mino Raiola een speler uitkiezen uit het team van deze deelnemer om te verkopen in de online markt en koopt deze speler dus af voor een niet al te hoog bedrag(lees woekerbedrag). Mino Raiola zal vervolgens aan het eind van de week op het forum de speler gaan veilen, waarbij de gedupeerde deelnemer (samen met alle andere pesholland deelnemers) kan proberen om deze speler met verlies terug te kopen.

Divisies & ranking
De Pesholland League competitie zal per seizoen 2 tot 3 maanden duren. Elke week zal je van pesholland een tegenstander toegewezen krijgen uit jouw divisie waarmee je binnen die week een afspraak mee moet maken(dit kan middels het forum en whatsappgroepen die voor elke divisie gemaakt worden)
Vervolgens worden die uitslagen door ons bijgehouden in onze standen en pesholland ranglijst(vergelijkbaar met de fifa ranglijst van landen). Aan het eind van het seizoen kan je dan promoveren, degraderen of blijven in jouw divisie.

In welke divisie begin ik?
Iedereen wilt natuurlijk tegen tegenstanders van hetzelfde of vergelijkbaar niveau spelen. Om die reden zullen de beheerders van de community de nacompetitie dusdanig organiseren zodat de instromende deelnemers op die manier tot een eerlijke indeling komen. Laat je zelf dus vooral veel zien hier op het forum en op PES online zelf, zodat we een goed beeld van jou krijgen!

Wat wordt er van mij verwacht?
Ondanks drukte met je werk, gezin, familie of vrienden is het belangrijk dat wanneer je jezelf inschrijft voor de competitie dat je er alles aan zult doen om je wedstrijden allemaal te spelen voor de vastgestelde einddatum van de competitie.
Om de competitie uitdagend te houden en tot eerlijke resultaten te komen is het dan ook zeer gewenst dat iedereen hier ook echt voor gaat.
Om het treffen van je tegenstanders te vergemakkelijken neem je de volgende stappen:

- zorg dat je aanwezig bent op de vooraf afgesproken wedstrijddagen.
- zorg dat je al je tegenstanders hebt uitgenodigd in je vriendenlijst van je console.
- spreek met elkaar af op het forum.pesholland.nl om elkaar te treffen in de lobby.
- stuur elkaar PM op het forum om elkaar te treffen in de lobby.
- stuur elkaar berichten via de console om elkaar te treffen.
- We weten dat MYCLUB altijd erg leuk is. Toch vragen we om de community voorkeur te geven wanneer je ziet dat er tegenstanders online zijn waartegen je moet spelen.

SCHRIJF JE HIER IN
http://forum.pesholland.nl/showthread.php?1219-INSCHRIJVEN-voor-PES-2016-online-toernooien-bij-Pesholland

 

Leave a Reply