PESHOLLAND

Speel mee in de drukste Pro Evolution Soccer online toernooien van Nederland en wordt gratis lid van de grootste PES Gemeenschap

Meld je aan en doe mee!

Pesholland League Manual

De Pesholland League is een Nederlandse Pes 2012 competite waarbij je je krachten kunt meten met andere Nederlandstalige spelers. In deze manual lees je alle informatie, regels en overige zaken omtrent de Pesholand Gemeenschap’s Leagues. Lees de gehele manual eerst goed door zodat je goed op de hoogte bent van alle details. De Manual is opgedeeld in de volgende hoodstukken. Ze zijn allemaal even belangrijk om goed te begrijpen hoe de league is opgebouwd.

Nieuwe Aanmeldingen

In dit onderdeel lees je hoe je mee kunt doen met de community league van Pesholland.nl. Waar moet je direct rekening mee houden en hoe gaat het aanmeldproces in zijn werk. Lees hier verder.

Opzet Pes 2013 Competitie

In dit onderdeel lees je hoe de Pesholland Pes 2013 competitie is opgebouwd en hoe alles werkt qua spelregels. Lees hier verder.

Inschrijving en Teamkeuze

Hoe doe je mee wanneer je jezelf hebt aangemeld en wilt deelnemen. Met welke teams mag je spelen en met welke niet. Lees hier verder.

Wedstrijden spelen en Afspreken

Hoe weet je tegen wie je moet spelen en hoe kun je je tegenstanders het makkelijkste treffen. Zeer belangrijk onderdeel om de competitie tot een succes te maken. Lees hier verder.

Algemene Richtlijnen

Om een competitie in goede banen te leiden dienen er regels en richtlijnen te zijn waar iedereen zich aan dient te houden. De algemene richtlijnen gelden voor alle Divisies en Leagues. Lees hier verder.

Wedstrijddagen en Openingstijden

Wanneer is de Pesholland Gemeenschap geopend en wanneer kun je je wedstrijden spelen. Lees hier verder.